Vi söker teknisk montör till Signtronic i Jönköping

Som montör i vår fabrik kommer du att primärt arbeta med montering av ljusskyltar och testning av LED-belysning. Företaget tillverkar ljusskyltar och levererar till kunder över hela världen.

Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av montering och ha arbetat inom industri eller produktion. Det är viktigt att du trivs med att arbeta med montering. Erfarenhet av LED-montering är starkt meriterande. Vi prioriterar förutom erfarenhet inom området, en känsla och ett intresse för teknik. Du ska vara noggrann med vilja att lära och kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som uppskattar ett arbete i högt tempo samtidigt som du värdesätter noggrannhet. Att du är en god medarbetare och lagspelare ser vi som en självklarhet. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt där eget ansvarstagande och engagemang alltid genomsyrar ditt arbete.

Trivsel och god hälsa är en viktig förutsättning för att kunna göra ett bra arbete. Vi är anslutna till företagshälsovården och erbjuder alla våra anställda bra arbetsvillkor och ett årligt friskvårdsbidrag.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst med 6 månaders provanställning och arbetstider måndag – torsdag 06.30 – 16.00 samt fredagar 06.30 – 12.45.

Urval sker löpande och är du intresserad av tjänsten sök då redan idag, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Bjurhager 036-330 08 07 alt. mail jan.bjurhager@signtronic.se

Välkommen att maila din ansökan senast den 31:a augusti.