Egen tillverkning i Sverige med fokus på kvalitet

Signtronic är en av branschens ledande leverantörer av belysta fasad- och inomhuskyltar, varumärkesstrategier och försäljning av dekorprodukter. Vi arbetar med att förmedla våra kunders varumärken på ett innovativt, kundanpassat vis med fokus på kvalitet. Med lång erfarenhet tillsammans med goda kund- och leverantörskontakter inom området gör att vi kan erbjuda hög kvalitet, kreativitet och ett stort engagemang.

Vi erbjuder produkter och tjänster av hög kvalitet inom skylttillverkning, projektledning, bygglov, vakuumformning, montering och service. Vänligen kontakta oss angående Ert behov, såsom omprofilering eller LED konvertering av befintliga skyltar så hjälper vi Er att hitta bästa lösning.

Verksamheten är indelad i tre olika affärsområden: Produkter / tjänster • Design / Layout • Service

Företaget grundades 1969 och hette då Lorentzons Neon. 2007 skedde namnbytet till Signtronic Produktion AB. Vi är idag 30 anställda med huvudkontor i Jönköping, tillverkning och produktion finns i våra fabriker i Jönköping och Årjäng. Ingår sedan 2012 i industrikoncernen TTG Holding AB.

Med egen produktion, hög kvalité och korta leveranstider hjälper vi dig att designa, producera, montera och underhålla ditt skyltbehov på ett miljöriktigt sätt. En kontakt med oss garanterar dig som kund en kostnadseffektiv skyltlösning med högsta möjliga kvalité.

Välkommen att kontakta oss!